Byggandet fortsätter: YELLOW room101

februari 22, 2011 · Posted in Engelska, Ett album 

En tanke med den här sajten, utöver skrivandet, är ju att den ska fungera som en samlad katalog över musik som jag är inblandad i. Innan jag återkommer lite mer specifikt till någon låt så vill jag bara meddela att albumet YELLOW room 101 nu är upplagt. Man kan ladda ner låt för låt, ska fixa så att man kan ladda ner hela på en gång inom kort, men också sätta igång lyssning nere i streampadden i botten av fönstret. Tryck på listfunktionen till höger så ser du vilka låtar som spelar.

Det börjar verkligen bli länge sedan det här hände. Men, som sagt, jag ska ju här blicka bakåt för att ta mig framåt mot nästa inspelning. Det gula albumet är demon som växte till fullängdare, som nr 4 i raden av room 101-demos och är inspelat i Lund, Kungsbacka, Göteborg och Onsala. De andra färgerna får jag väl helt enkelt pilla upp vad det lider.

Album och låtar

UPPDATERING: klicka här för att ladda hem hela albumet direkt: YELLOW room 101 som zip-fil (ladda hem och packa upp).

Comments

One Response to “Byggandet fortsätter: YELLOW room101”

  1. […] av dom hade exempelvis kunnat vara med på den gula skivan, som även om den kom samma år hade en helt annan approach. Den röda demon är den av de fyra […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.