Om en gång på en vetenskapsfestival på Sveriges regniga framsida

februari 28, 2011 · Posted in Livemusik, video 

Hittade några videor från när jag och kombot spelade på vetenskapsfestivalen i Göteborg i maj 2009. Jag har nämnt att vi spelade The Darling Conceptions of Your Time, men hade inte videon tillgänglig då. Vi spelade även Minns hur du en gång älskade mig. Lisa Lotta Carlsson sjunger fint med mig, bakom oss smyger Tomas Dahl på gitarr, Daniel Wejdin på bas och Anton Engblom på trummor:


Det hela var en del i en föreläsning av Håkan Hydén och mig om samhällsförändring, paradigmskiften och upphovsrätt som case. Man kan se hela föreläsningen här.

Comments

2 Responses to “Om en gång på en vetenskapsfestival på Sveriges regniga framsida”

  1. lisalotta Carlsson on mars 9th, 2011 13:34

    Åh åh åh – minnen! Gillar grejen att ”Lisalotta sjunger fint”… skulle vara intressant att försöka tuffa till mig till nästa turné..?

  2. stefanl on mars 9th, 2011 13:52

    Haha, o ta mer plats i låtarna helt klart. Gillat din stil här, skön charlies änglar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.