Ny musikspelare

februari 9, 2011 · Posted in En låt, Sajtbygge 

Ok, testar en ny musikspelare för När jag är bara ljud-sajten, den gamla var lite för enkel, låtnamnet föll bort, stöddes heller inte av monopolist-Apples iphone. Det gör förvisso inte den här spelaren heller, men mobilanvändare kan klicka på den länk jag ger, typ till Pale white lily, så får telefonens egna spelare spela låten. Andra användare kan iofs också göra så, eller ladda ner låten ELLER lyssna på låten i den spelare som finns i botten av sajtfönstret. Där finns å andra sidan även ALLA sajtens låtar – om man klickar på listknappen nere till höger så ser man alla – vilket är rätt sympatiskt för den som vill lyssna igång sig.

Det fina är att den låt som länkas till i senaste posten verkar hamna först i listan, helt pedagogiskt.

Det handlar för mig om att ratta in rätt grejer här med andra ord.

Fick upp några spelningsvideor också. Kolla in. Ska se om jag kan lösa det på något snyggare sätt, och även lägga till sånt som inte nödvändigtvis måste ligga på youtube.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.